Panteon College je jezikovna šola, ki za vas poučuje tuje svetovne jezike, kot so angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, slovenščina, italijanščina in še 34 ostalih svetovnih jezikov. Poleg tega pa ponujajo tudi prevajanje, lektoriranje, tolmačenje, sodne prevode, pripravo na tisk in grafično oblikovanje. Eden izmed bolj obiskovanih in popularnih tečajev je tečaj nemščine, saj večina delodajalcev poleg angleščine zahteva tudi znanje nemščine.

Na voljo so vam trije programi: prvi je tečaj za delo v Nemčiji, drugi je poslovna nemščina za podjetnike, kjer boste nemščino potrebovali tako pri delu kot napredovanju, na voljo pa so vam tudi priprave na certifikate Goethe Instituta, katere zahteva vsako nemško podjetje. Na voljo pa so vam tudi začetni in nadaljevalni tečaji nemščine – če ne veste kakšno je vaše znanje ga lahko preverite na njihovi spletni strani panteon.si, kjer so vam na voljo uvrstitveni testi, ki preverijo nivo vašega znanja, tako da odgovorite na kratka vprašanja na koncu pa napišete še kratko besedilo. Ko se odločite za tečaj pri Panteonu boste vadili, kar štiri jezikovne spretnosti in sicer: govorjenje, bralno in slušno razumevanje in pisanje. Tečaj traja 50 šolskih ur, poučujejo pa vas tuji profesorji in naravni govorci. Podobni tečaji so vam na voljo tudi v tujih jezikih, pri učenju angleščine so vam na voljo tudi priprave na svetovno znane Cambridge certifikate.

Panteon se nahaja v Ljubljani, na Linhartovi cesti, kjer najdete tudi njihovo mini knjigarno, kjer lahko kupujete ali pregledujete slovarje, razne knjige, priročnike ter preostalo literaturo. Še danes jih pokličite in si zagotovite ugodno ponudbo, hkrati pa nadgradite znanje tujega jezika oziroma se naučite nekaj novega. Na spletni strani paneton.si si lahko ogledate tudi cenik, prelistate jezikovni katalog ali pa si ogledate njihovo elektronsko učilnico, kjer najdete serije vaj za samostojno učenje.

Ne odlašajte, kajti znanje tujih jezikov je preveč pomembno, da bi še lahko odlašali.