sodni tolmaciSodni tolmač je prava izbira, kadar potrebujete strokoven in natančen prevod uradnih dokumentov, kot so različni certifikati, rojstni list, šolska spričevala, sklepi o dedovanju in podobno. Nujno je, da delo zaupate s strani Ministrstva za pravosodje pooblaščenemu strokovnjaku, ki poskrbi, da je sodni prevod overjen in da je vsaka beseda ustrezno pretehtana. Sodni tolmač z vaše strani potrebuje izvirnik besedila, za katerega potrebujete prevod, zadošča pa tudi overjena fotokopija. Sodni prevod ožigosamo z žigom ter priložimo izjavo sodnega tolmača z datumom prevoda in podpisom. Tako pripravljen sodni prevod lahko uporabite, kjer koli ga potrebujete.

Preverjeno zanesljiva izbira
Sodni tolmači v podjetju Multilingual imajo ustrezno izobrazbo in bogate izkušnje, poleg tega pa so specializirani za različne jezikovne kombinacije. Glede na to, da administracijski postopki vzamejo kar nekaj časa in živcev, vam z veseljem pomagamo tudi z nasveti in poskrbimo, da na enem mestu dobite kar največ.

Sodni prevodi so vam pri nas na voljo po izjemno ugodnih cenah, pri čemer jamčimo za najvišjo kakovost storitev ter upoštevamo vse dogovore in časovne roke.

Preverite, zakaj je dobro poslovati z nami.
040 817 820 ali info@multilingual.si