Prevajanje je zelo odgovorno delo, ki smo mu v podjetju Multilingual v celoti predani. Naši prevajalci se namreč spoznajo na različna področja prevajanja in so navajeni, da strankam zagotovijo hitro in dosledno prevajanje v več kot 30 jezikov. Sodelujemo tudi z mnogimi naravnimi govorci, ki se lahko pohvalijo s tem, da v ciljni jezik vnašajo živost in preciznost ter poskrbijo za vse detajle prevoda.

Tudi strokovna terminologija nam ni tuja, saj so naši prevajalci usposobljeni za različna tematska področja in discipline. Ob kontaktu vaš projekt prevzame kompetenten prevajalec, ki se po potrebi usklajuje z naročnikom oziroma se v primeru zelo zahtevnih besedil poveže še s kom iz stroke, da je končen prevod zares ustrezen in prepričljiv.

Prevajanje s posluhom za želje in potrebe naših strank
Prevajanje ni lahka naloga, saj mora imeti dober prevajalec občutek za jezik in besedilo, ki ga prevaja. Medtem ko mora po eni stran paziti na to, da se ne izneveri originalu, mora po drugi strani poskrbeti za smiselnost, pragmatičnost in kreativnost prevoda, ki v ciljnem jeziku zaživi na novo.

V podjetju Multilingual se s strankami vnaprej posvetujemo, da ugotovimo kakšne so njihove želje in pričakovanja glede prevodov ter si nato prizadevamo uresničiti zastavljene cilje. Obljubimo vam, da boste z našimi prevodi zadovoljni in da nas je vredno preizkusiti.

Na voljo smo vam na:
040 817 820 ali info@multilingual.si